Personal Training Amsterdam

Niet iedereen heeft evenveel motivatie of de kennis om zelf aan de slag te gaan met sporten en zichzelf te pushen tot het maximaal haalbare. Aan de hand van personal training in Amsterdam bij onze buitengym heb jij dit probleem niet meer.

Personal training is dan ook een persoonlijk traject waarbij je 1-op-1 training krijg samen met een personal trainer uit Amsterdam. Deze trainer heeft aan de hand van een intake alle benodigde informatie over jou als persoon. Hierdoor kunnen er op maat gemaakte trainingen komen die aansluiten op jouw doelen en voorkeuren. Door de apparatuur die beschikbaar is bij onze outdoor gym in Amsterdam kunnen er dan ook effectieve trainingen opgezet worden.

De begeleiding eindigt niet na de training, een personal trainer is naast trainer ook een personal coach, lifestyle coach en een aanspreekpunt voor alles rondom sport en voeding. Hierdoor krijg je meerdere handvatten aangeboden die jij allemaal kan gebruiken om je snel je doelen te behalen. 

Zware gewichten

Persoonlijke Trainer

Door middel van een intake en kennismaking ontdek je samen met de trainer je doelen. Op basis hiervan worden trainingen gemaakt die aansluiten op deze doelen. Hierdoor werk je samen met je eigen personal trainer in Amsterdam aan je doelen aan de hand van training maar ook voeding en coaching.

 

De trainingen kunnen veeleisend zijn, gelukkig helpt de personal trainer hier dan ook bij en word je te allen tijde gemotiveerd om het maximale te bereiken. Tussentijds krijg je ook metingen om je voortgang bij te houden. 

Voeding 

Voeding is erg belangrijk voor ons als mensen, we hebben het dan ook gewoon nodig. Wanneer je bepaalde doelen zoals afvallen, aankomen of het verkrijgen van spiermassa wilt bereiken wordt dit belangrijker. Alhoewel de juiste oefeningen erg belangrijk zijn, is voeding net zo belangrijk. Daarom krijg je bij alle personal trainingspakketten dan ook een volledig voedingstraject.
 

Dit traject gaat volledig via onze app; Vytal. Op deze app staat alles over jouw voedingstraject. Denk hierbij aan eetschema's, recepten en weekmenu’s. Bovendien kan je zelfs boodschappen laten bezorgen via de app.

Lifestyle 

Alhoewel begeleiding natuurlijk erg prettig is tijdens een training zie je vaak dat mensen ook behoefte hebben aan wat begeleiding buiten de outdoor gym en meer met het dagelijks leven. Hierdoor bieden wij dan ook bij elk personal trainingstraject een personal coaching traject aan. Naast hulp rondom sport of voeding kan je ook bij onze coaches en trainers terecht voor vragen of advies over persoonlijke kwesties.

 

Hierdoor kan je jezelf verbeteren en werken aan jezelf. Tijdens het trainen verbeter jij jouw levensstijl aan de hand van de hulpmiddelen die jouw personal coach/ leefstijlcoach aan je geeft.

Tablet voor marketinguitingen.png

Voor wie is personal training?

Personal training in Amsterdam kan wat voor jou zijn als jij je kan vinden in een of meerdere van deze punten:

 • Je mist de discipline om zelf te sporten

 • Je weet niet wat voor oefeningen je moet doen voor jouw doelen

 • Weinig tot geen kennis over sporten

 • Je geeft snel op

 • Je hebt speciale doelen en wilt hier op een juiste manier aan werken

 • Bepaalde klachten waardoor standaard trainingen niet kunnen of werken

 • Je doelen snel en goed wilt behalen

 • Graag gepusht wilt worden tijdens een training

 • Blessurevrij en op een juiste manier wilt trainen

 • Een type begeleiding zoekt die niet eindigt na een training

Wat jouw doel of motivatie ook is, door de persoonlijke begeleiding die een personal trainer in Amsterdam jou geeft kan je op een juiste en effectieve manier gaan werken aan jouw doelen. Hierdoor maakt het dan ook niet uit wat jouw niveau, leeftijd of beperking is, personal training is voor iedereen en compleet op maat afgestemd.

12806012_10209087493087951_1272972495790

Camielle 

“Ik heb een jaar personal training van Bart gehad met het doel om aan te komen. Met een duidelijk trainings- en voedingsplan zijn we aan de slag gegaan en ben ik inmiddels 7 kilo aangekomen. Daarnaast kan ik zeggen dat de begeleiding en stimulans van mijn Personal Trainer ervoor gezorgd heeft dat er een flinke omslag in mijn leven heeft plaatsgevonden. Voeding staat centraler en PS4Y heeft me veel geleerd over krachttraining. Op basis daarvan hoop ik nu zelfstandig verder te gaan, maar het is fijn om te weten dat ik bij vragen alsnog bij hen kan aankloppen.

Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar, voor alle geduld en om mij telkens weer te pushen."

45558440_2170092406572741_28163585373015

Kate

Bij Bart heb ik een erg professionele trainer gekregen met heel veel kennis van sport, voeding en beweging.

Ik heb van mijn Personal Trainer verschillende gezonde recepten en tips gekregen hoe het beste met mijn voeding om te gaan. Daarnaast zijn ze erg gericht op de houding van het lichaam tijdens het trainen, om zo alle oefeningen en sporten zo veilig en optimaal mogelijk uit te voeren. Ik vond dit een hele fijne manier van trainen en hier heb ik erg veel van gekeerd. Ook de oefeningen waren uitdagend en divers.

Verder is de communicatie altijd snel en soepel gegaan. Ik had een relaxte, vrolijke personal trainer die fijn in de omgang was.

Zeker een aanrader!"

image1-300x236.jpeg

Houda

"Het begon voor mij bij een zogeheten Kickstart-sessie, daarop volgde 3 maanden personal training en daarop volgde dat ik me nu top voel! Het moment dat ik met Bart in gesprek ging klikte het meteen en ik was verkocht! Mijn Personal Trainer begreep mij, luisterde goed naar mijn wensen en mijn doel. Vooral de trainingen waren gevarieerd; elke week een nieuwe uitdaging. Mijn Personal Trainer kon het sterkste uit mij halen, waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou kunnen! Ze wisten hoe ze mij gedurende training gemotiveerd moesten houden, want opgeven was verboden terrein. Ik heb in zo'n korte tijd niet alleen veel geleerd zoals hoe ik op mijn voeding moet letten, maar ook is mijn hele levensstijl aangepast op zo'n manier dat het niet alleen tijdelijk haalbaar is, maar mijn leven lang. Dat telt pas écht mee."

voeding.jpg

€340,- p/maand

Serieus geld, serieus reslutaat. 

 • Minimaal 1x per week personal training

 • Onbeperkt Gymbox lessen

 • Optimale voedings app

 • Je eigen coach 24/7

 • Leefstijl coach

Een hele gave ervaring!

Minimaal 3 maanden, daarna ben je verslaafd, op een goede manier ;)

Let op!

Alleen voor mensen die echt willen, want wij gaan ervoor!

Ps: Heb je twijfels, dat snappen we en daarom willen we graag met je meedenken naar de juiste oplossing! 

Gratis Kickstart sessie 

Bedankt voor jouw bericht!