Header met telefoon.png

VYTAL

Alles rondom voeding gemakkelijk in één app

Vytal promo

Vytal promo

Video afspelen
Tablet voor marketinguitingen.png

Voeding makkelijk gemaakt

Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp, VYTAL!

Met VYTAL wordt je weekmenu automatisch voor je klaargezet compleet met recepten en boodschappenlijstje en kun je je boodschappen zelfs meteen laten thuisbezorgen!

 

VYTAL is geen dieet maar een lifestyle die je eenvoudig vol kan blijven houden. Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moetgaan eten? Dan is VYTAL wat voor jou! Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact op!

De Voordelen van VYTAL

5d887b4c0a1ed.jpg

Diëten en letten op je voeding wordt vaak als lastig ervaren, aan de hand van de VYTAL-app hoeft dit niet meer het geval te zijn, de app maakt het een stuk makkelijker om een dieet te volgen en alle benodigde voeding binnen te krijgen voor een bepaald doel. Of dit doel nou afvallen, aankomen of gewicht behouden is. Door deze app krijg je alle benodigde informatie, tips en kansen om naast een goed dieet te volgen ook een hoop te leren over voeding, het nut van voedingsstoffen en de waardes van veel voedsel. Hierdoor kan jij op de lange termijn ook verstandige keuzes te maken. De app wordt bij ons dan ook in samenwerking gebruikt met onze PT leden, maar je kan dit ook volledig los doen voor maar 25 euro per maand.

Het 12-weekse traject

In totaal duurt het traject 12 weken, dit kan je natuurlijk gewoon verlengen maar over het algemeen kan je in 12 weken een hoop bereiken. Dit gaat dan ook gelijk aan onze personal trainingstrajecten die ook een minimum van 12 weken duren. Over het algemeen zien onze trajecten als volgt eruit:

  • Analyse en strakke bespreking op locatie.  

  • De nulmeting! Want zonder startmetingen kun je jouw vorderingen niet waarnemen. In dit hoofdstuk van het traject gaan we jouw omvang en gewicht meten middels 3 meetmomenten; elke 4 weken 1x. We documenteren steeds datum, gewicht, borst/taille, heupomvang, omtrek rechterarm, omtrek vanaf navel, rechter bovenbeen en je schouders.

  • We nemen je even kort mee naar de wereld van vitamines, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten. We geven jou concreet advies over welke productcategorieën je mag eten en geven jou 12 regels incl. slaapgedrag, vochtinname en meer. Daarnaast helpen we je dit gezonde gedrag vast houden met een uit te breiden leefstijl coaching. 

Social mediabericht VYTAL 3.jpg

Bespreking en analyse op locatie

De nulmeting, hierbij wordt alles gemeten vanaf de startdatum. Denk hierbij aan gewicht, omvang van bepaalde lichaamsdelen, vetpercentage en nog veel meer. Aan de hand hiervan heb je een beginpunt. Om de 4 weken krijg je een nieuwe meting waarbij je de voortgang kunt checken.
 

Uitleg van de app, hierdoor weet jij precies hoe de app werkt en waar je allemaal op moet letten en rekening mee moet houden. Hierna is alles duidelijk en met wat extra tips rondom slaap, vochtinname en nog veel meer ben jij klaar om te beginnen met het voedingstraject!
 

Naast de VYTAL-app bieden wij via onze persoonlijke trainers ook leefstijl coaching aan zodat jij met al je vragen rondom sport, voeding, de app of in het algemeen terecht kan bij je eigen personal coach.

Contact Us

Bedankt voor jouw inzending!